kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۰۹۶۴
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱

 ژنرال صهیونیست: سربازان اسرائیل به شدت خسته‌اند و توان جنگیدن ندارند


 
 «اسحاق بریک»، گفت: «خستگی شدید در صفوف نظامیان ارتش [رژیم] اسرائیل به وضوح دیده می‌شود و بیشتر آن‌ها دیگر تمایلی به جنگیدن ندارند.» همچنین وی خواستار استعفای «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر و «هرتزی ‌هالوی»، رئیس ستاد ارتش شد.
مقاومت جانانه جوانان فلسطینی و لبنانی طی یک سال گذشته، ارتش تا دندان مسلح رژیم صهیونیستی را به شدت خسته کرده است. رژیم صهیونیستی ارتش آنچنان بزرگی ندارد و تکیه اصلی آن بر روی نیروهای ذخیره و تسلیحات و تکنولوژی‌هایی است که، از آمریکا و ناتو می‌رسند! ضمن این که صهیونیست‌ها-به دلیل شرایط خاص حاکم بر اراضی اشغالی- مجبورند بجز خدمت سربازی به طور میانگین تا سن 40 سالگی نیز، جزو نیروهای ذخیره باشند. صهیونیست‌های مذکر 3 سال و مونث‌ها هم 2 سال خدمت اجباری دارند.
طولانی شدن جنگ کنونی به شدت به ضرر رژیم صهیونیستی تمام شده است، زیرا بسیاری از نیروی‌های ذخیره حرفه و شغل خود را رها کرده‌اند و شرایط مالی برای بسیاری از آن‌ها بسیار وخیم شده است. هزینه‌های جنگ نیز اقتصاد رژیم را تحت تاثیر قرارداده و با ادامه روند کنونی بحران‌های کمرشکن دیگری سراغ آنها خواهد آمد. اما بحران اقتصادی یک ضلع از مشکلات این رژیم منحوس است. مشکل اصلی رژیم همان طور که گفته شد ارتش خسته و وابسته و ناامید آن است که مجبور شده به مدت طولانی با جوانان پُر امید و روحیه مقاومت بجنگد. شرایط خستگی شدید در کنار افزایش بیماری‌های روحی و روانی کار را به جایی رسانده است که بسیاری از آنها دست به خودکشی زده‌اند و شمار بسیار بیشتری نیز نیاز به درمان پیدا کرده‌اند.
درهمین زمینه «ایرنا» به نقل از «الجزیره» نوشته است که، «اسحاق بریک»، ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت که: «خستگی شدید در صفوف نظامیان ارتش (رژیم) اسرائیل به وضوح دیده می‌شود و بیشتر آن‌ها دیگر تمایلی به جنگیدن ندارند. نظامیان دیگر به نخست‌وزیر، رهبران سیاسی و رئیس ستاد ارتش اسرائیل هم بی‌اعتماد شدند.»
«بریک» در ادامه سران این رژیم را مقصر این وضع معرفی و اعلام کرد: «نتانیاهو، نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل و‌هالوی، رئیس ستاد ارتش جنگی که رهبری می‌کنند هیچ چشم‌انداز راهبردی برای آن ندارند و باید استعفا دهند.‌ هالوی بر مواضع خود پایبند نیست تا از این طریق بتواند مسئولان خود را راضی کند و از منصب خود محافظت کند... «در طول نسل‌های مختلف هیچ رهبری برای یهودیان وجود نداشته است که ۲ بار پشت ۱۰۱ گروگان(اسیر) را خالی کرده باشد. نتانیاهو ۲ بار پشت اسرا را خالی کرد؛ بار اول زمانی که اجازه داد اسیر شوند و بار دوم با تصمیمات اشتباهش در آزاد نکردن آنها.... بنیامین نتانیاهو در راستای منافع شخصی خود و حفظ کابینه و منصب، پشت اسرا را خالی کرد.»
مجازات در انتظار سربازان فراری صهیونیست 
ارتش رژیم صهیونیستی بجز خستگی و بیماری‌های روحی و روانی طی چند ماه اخیر با مشکل جدیِ دیگری رو‌به‌رو شده است. بحران سربازان فراری، بلای جان ارتش کودک‌کش صهیونیستی شده است. بسیاری از صهیونیست‌ها که می‌دانند در صورت حضور در ارتش کشته یا دچار قطع عضو خواهند شد دیگر تن به اعزام نمی‌دهند. این شرایط موجب کمبود نیرو در صفوف ارتش رژیم صهیونیستی شده است و سران رژیم با دیدن این وقایع صحبت از توافق و آتش‌بس می‌کنند. 
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، دادستانی نظامی «اسرائیل» تصمیم دارد، پس از جنگ مجازات نیروهای فراری از خدمت در ارتش و نیروهای ذخیره فراری را تشدید کند. طبق گزارش این رسانه عبری زبان، دادستانی نظامی رژیم صهیونیستی به دنبال این است که حکم‌های حبس چند ماهه را برای نیروهایی که از خدمت نظامی سرباز زدند، صادر کرده و درجه‌های نظامی آنها را کاهش دهد.
بر اساس گزارش، این رسانه رژیم صهیونیستی، بخش دفاع نظامی خطاب به سربازان فراری اعلام کرد، «به سرعت و پیش از آنکه سیاست مجازات‌های سخت‌تر وارد فاز اجرائی شود، با یگان‌های خود تماس بگیرید چراکه بخش دفاع نظامی توانسته ارتش را متقاعد کند به آنهائی که در ارتش حضور نیافتند، فرصت دیگری بدهد.»
این نظامیان رژیم صهیونیستی مدعی هستند که همیشه تعدادی از سربازها از حضور در جنگ به دلایلی که آنها را «وجدانی» می‌خوانند، امتناع می‌کنند اما برخی کارشناسان این امتناع را به کشته شدن ده‌ها سرباز در جنگ علیه نوار غزه به ویژه در عملیات‌های زمینی آغاز شده از ۲۷ اکتبر مربوط می‌دانند. پیش از این روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی هزاران سرباز ذخیره را که در عملیات نظامی در نوار غزه شرکت نکردند، اخراج کرد. 
مانع اصلی آتش‌بس!
تقلب و عهد شکنی از صفات بارز صهیونیست‌ها است. نیروهای مقاومت فلسطینی از همان سال گذشته بارها اعلام کرده‌اند که موافق آتش‌بس هستند و در صورت توافق اسرای صهیونیست را آزاد می‌کنند به شرطی که رژیم عهدشکنی نکند. حال وضعیت به گونه‌ای شده است که یک روزنامه عبری اعتراف می‌کند که رژیم صهیونیستی مانع اصلی توافق است و نه جنبش مردمی حماس. روزنامه عبری «یدیعوت آحارنوت» به نقل از یک منبع بلند پایه رژیم صهیونیستی که نام آن را افشا نکرد، افزود: «در نهایت به فرمولی خواهیم رسید که پایان جنگ غزه را توجیه کند، زیرا همه کسانی که با موضوع مذاکرات سروکار دارند و با آن آشنا هستند متوجه شده‌اند که حماس توافقی را بدون پایان جنگ یا تضمین پایان آن پس از مرحله اول نمی‌پذیرد.» این روزنامه در ادامه عنوان کرد که برای توافق با نیروهای فلسطینی باید گزینه‌های خود را در مذاکزات افزایش دهیم. 
در اثر فشار ساکنین اراضی اشغالی و شکست‌های متوالی رژیم در رسیدن به اهداف تعیین شده، دولت «نتانیاهو» برای آرام کردن فضا به دنبال توافق تبادل اُسرا یا آتش‌بس است. تا جایی که «بنی گانتس» رئیس حزب «اردوگاه رسمی» گفت: «بازگرداندن اسرا، مهم‌ترین موضوع برای اسرائیل است» وی همچنین بیان کرد که به دلیل عدم توافق 30 اسیر صهیونیست جان خود را از دست داده‌اند.
در همین رابطه سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته نشستی را با وزرا و تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی برای بررسی معامله تبادل اسرا با حماس برگزار کرد. این رسانه در ادامه اعلام کرد پیشرفتی در مذاکرات تبادل اسرا حاصل شده است اما پیشرفت قابل توجهی نیست و بند «پایان جنگ» همچنان مانع اصلی در مذاکرات است. 
همچنین «ران درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی و مشاور ارشد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، در روزهای آتی به آمریکا سفر خواهد کرد. طبق گزارش «باراک راوید» خبرنگار صهیونیست «درمر» در طول سفر خود به آمریکا با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و مشاورین «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا دیدار خواهد کرد. این خبرنگار به نقل از ۲ منبع که هویت آن‌ها فاش نشده است گزارش کرد که موضوع رایزنی «درمر» با مقامات آمریکایی، جنگ در غزه، مسئله تبادل اسرا و ایران خواهد بود.
طبق گزارش «ایسنا» پیشنهاد جدیدی که درباره آتش‌بس مطرح شده است شامل این بندها است: 1-توقف جنگ در نوار غزه به مدت دست کم ۶۰ روز و طی این ۶۰ روز رژیم صهیونیستی از نوار غزه عقب‌نشینی نخواهد کرد. 2-آزادی اسرای اسرائیلی هفت روز بعد از اجرائی شدن آتش‌بس آغاز خواهد شد و به عنوان بخشی از توافق آتش‌بس گذرگاه رفح باز خواهد شد.